Tételek ahol a szak "BPK - Neveléstudomány (MA)" és a mű dátuma 2023

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | F | G | H | I | K | N | P | R | S | T | V
Találatok száma: 25.

A

Ambrus, András (2023) A gyermeki szabadság és önállóság vizsgálata óvodáskorban, a hazai pedagógiai gyakorlat és egy skandináv példa alapján. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

B

Balta-Fogl, Bernadett (2023) Tehetségpontok hazánkban. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Békefi, Anett (2023) Az óvoda és az iskola világának komparatív elemzése pedagógusok aspektusából, a kisgyermekkori neuropedagógia tükrében. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

C

Cseténé Merkó, Zsuzsanna (2023) A PEDAGÓGUS ÉLETPÁLYAMODELL TAPASZTALATAI, EREDMÉNYEI ÓVODAPEDAGÓGIAI KUTATÁSSAL BIZONYÍTOTTAN. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

F

Filep, Márk (2023) A bencés lelkiségről és keresztény szemléletű idősgondozásról a Szent Benedek Idősek Házában. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Fábián, Edina (2023) A kisgyermekkori fejlődés támogatása az átmenetek fókuszából. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Füle- Regenye, Bernadett Éva (2023) Az óvónőképzés fél évszázada a Hunyadi János Technikumban. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

G

Gritzné Pápai, Eszter (2023) Bölcsődei szakmai szabályozók és megvalósulásuk vizsgálata. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

H

Halvax, Julianna (2023) A motiváció vizsgálata kisiskolás korban. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Horváth, Dominika Magdolna (2023) Gyermekek óvodájukhoz fűződő kötődéseinek megnyilvánulása a kinetikus óvodarajz módszer segítségével, hagyományos és Waldorf intézmények összehasonlításával. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

I

Istiván, Ildikó (2023) Az állatasszisztált oktatás a Hunyadi János Általános Iskolában. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

K

Keller-Németh, Henrietta (2023) Gyermekkor az 1950-es években, különös tekintettel az óvodai játékokra. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kovács, Mirjam (2023) Óvoda és a család kapcsolatrendszere az óvoda-iskola átmenet tükrében. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kurali, Kinga (2023) Gyermekszobák a századfordulón (1890-1910) a korabeli pedagógiai sajtó tükrében. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kántor, Zsuzsanna (2023) Az óvodás gyermek tanulási folyamatairól alkotott nézetek a 20. század második felétől napjainkig. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

N

Naisz, Réka (2023) IKT eszközök alkalmazása és hatása az óvodai nevelésben. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

P

Purgai, Szabina (2023) Óvodakezdés és beszoktatás az óvodapedagógus és a szülő aspektusából. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

R

Rostás, Tünde (2023) Halál témakörének megközelítése és aspektusai. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

S

Schramné Vaszari, Viktória (2023) Az óvodából az iskolába történő átmenet az óvodapedagógusok és a tanítók aspektusából. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Stánicz, Alexandra (2023) ÓVODÁBÓL AZ ISKOLÁBA ALTERNATÍV ASPEKTUSBÓL. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szabó, Dóra (2023) Az óvodás korú gyermekek egészséges életmódjának befolyásoló tényezői. Egészségkultúra a családban. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szabó, Eszter (2023) Tehetségígéretek és tehetséggondozás az óvodában. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

T

Tornyossy, Nikolett (2023) Fiatal nők gyermekvállalási szokásai. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

V

Vincze, Lilla (2023) Szülői attitűdvizsgálat az óvodai együttnevelés tekintetében. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Vörösmarthy-Fodróczy, Mónika (2023) Mesél az erdő- Az erdő szerepe a nevelésben a mesék aspektusából. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

A lista elkészítésének dátuma Sun May 5 16:55:52 2024 UTC.