Items where Year is 2012

Up a level
Export as [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z | Ö | Ü
Number of items: 198.

A

Adorján, Orsolya (2012) NŐK A REFORMKORBAN - BRUNSZVIK TERÉZ ÉLETE ÉS MUNKÁSSÁGA. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Andorka, Szabina (2012) A gyerekek játéktevékenységének pszichológiai szempontú tanulmányozása. A bölcsődés korú kisgyermek játéktevékenységének megfigyelése. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Aranyos, Kinga (2012) Babák és bábok a bölcsődében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

B

Balogh, Emese (2012) Óvodapedagógus hallgatók egészség-kulturális magatartásának vizsgálata. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Balogh, Tiborné (2012) Kommunikáció a vendégeimmel. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Balázs, Mónika (2012) Múlt és jelen harmóniája a Zala megyei Gelsén. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Barasitsné Varga, Szilvia (2012) Autista tanulók fejlesztési lehetőségei intézményünkben. (Kozmutza Flóra Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola és Speciális Szakiskola, Sopron). Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bartókné Gyöngyösi, Andrea (2012) A tehetséggondozás lehetőségei a kompetencia alapú alsó tagozatos matematikaoktatásban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bella, Diána (2012) Jóga az óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Benkő, Ágnes (2012) A DRÁMAJÁTÉK, VAGY BÁBJÁTÉK, MINT A KOMMUNIKÁCIÓS KÉPESSÉGFEJLESZTÉS LEHETŐSÉGE. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Benkőné Krankovits, Melinda (2012) Menedzsment az óvodában. (Mackó-Kuckó Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde, Öttevény). Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Berkes, Orsolya (2012) A sminkoktatás gyakorlati módszertani lehetőségei. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bertai, Julianna (2012) Ki termett a katedrára? A tanárszerep változása a történelemben és a filmművészetben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bertha, Georgina Katalin (2012) A magyar népművészet, kézműves kismesterségek az óvodai vizuális nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bodrogi, Katalin (2012) AZ ALAPVETŐ EMBERI ÉRTÉKEK OKTATÁSI PROGRAM AZ ELMÉLET ÉS A GYAKORLAT FÓKUSZÁBAN ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bognár, Alexandra (2012) A családi kommunikáció. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bognár, András (2012) Hallássérültek integrálódása a társadalomban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bognár, Réka (2012) A KORAI KÉTNYELVŰSÉG BEMUTATÁSA EGY AUSZTRIÁBAN ÉLŐ MAGYAR CSALÁDBAN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bognárné Peszeszér, Lívia (2012) Az érzelmi intelligencia fejlesztésének lehetőségei óvodáskorban a magyar népmesék tükrében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Borbás, Mónika (2012) Az élethosszig tartó tanulás megalapozása - érzelmi nevelés játékkal, mesével. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Boros, Katalin (2012) A motiváció különbözőségei a fodrász életutakon. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bozsó, Brigitta (2012) ELFELEJTETT VILÁG- GYERMEKKOROM TÖRTÉNETE. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Budai, Csilla (2012) Pszichológia jelentősége a kozmetikai gyakorlatban és az oktatásban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Budai, Ibolya (2012) Az Óvodai Nevelés Országos Alapprogramja gyermekképének tükröződése a helyi nevelési programokban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Böröndi, Beáta (2012) Stressz a gyakorlati oktatásban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bükiné Szabó, Márta (2012) A kooperatív tanulás a differenciáló pedagógia tükrében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

C

Csapó, Judit (2012) Szülőfalum őstörténete és ma is élő néprajza. A hagyományőrzés jelentősége a személyiség fejlődésében. (Osli.). BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Csapó, Zoltánné (2012) "Süket ez a gyerek, vagy mi van?" A beszédészlelés és beszédmegértés zavarainak hatása a tanulási problémákra. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Csekő, Mária (2012) Az úszás kisgyermekkorban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Csigó, Adrienn (2012) A család szerepe a gyermek zenei nevelésében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Csordós, Diána (2012) A környezeti nevelés lehetőségei a faipari szakképzésben. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Csurgai-Horváth, Ágnes (2012) Modulfüzet tervezése és hatékonyságelemzése a könnyűipari és faipari szakmacsoportban pályaorientáció témakörében. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Czakó, Eszter (2012) Az életkornak megfelelő mesék és történetek a bölcsődében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Czvitkovits, Erika (2012) Az értelmileg akadályozott tanulók mozgásfejlesztése az iskolában. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

D

Dancsecs, Ildikó Mónika (2012) A gondozónő és kisgyermek személyközi kapcsolata. A bölcsődei kisgyermek gondozójához való kapcsolódásának megfigyelése a beszoktatás ideje alatt. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Demeter, Éva Enikő (2012) Egy magyarországi német nemzetiségi óvoda és egy osztrák óvoda nevelési programjának összehasonlítása. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Dénes, Boglárka (2012) A bölcsődei beszoktatás folyamatának vizsgálata. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

E

Egle, Rita (2012) Munkahelyi stressz a szolgáltatóiparban, a szépségápolási szakmák pszichés kihívása. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Esztergomi, Barnabásné (2012) PARADIGMATIKUS VÁLTOZÁSOK A SZÜLŐ- GYERMEK KAPCSOLATRENDSZERBEN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

F

Farkas, Vera (2012) Sajátos nevelési igényű tanulókból álló csoport úszásoktatásának lehetőségei. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Faul, Hajnalka (2012) Koragyermekkori magatartási zavarok. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Fehér, Eszter (2012) Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézet története. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Fonthné Bátki, Rozália (2012) KÜLÖNBSÉGEK ÉS HASONLÓSÁGOK A KORAI KÉTNYELVŰ NEVELÉS TEVÉKENYSÉGFORMÁIBAN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Forgács, Eszter (2012) A család szerepe a kisgyermek zenei nevelésében. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Fábos, Anita (2012) Kultúrák kéz a kézben. A multikulturális nevelés lehetőségei a pusztavámi Zengő Óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Fésű, Lívia (2012) Öreghegyi óvodák történeti bemutatása. (Székesfehérvár). BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Fördősné Varga, Zsófia Katalin (2012) A játék fejlődése csecsemő- és kisgyermekkorban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Fülöp, Daniella (2012) Úszás a kisgyermekkorban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Füredi, Eszter (2012) Az óvodai tehetséggondozás "jó gyakorlata" a győri Bartók Művészeti Bázisóvodában. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Főző, Gábor (2012) Az e-learning, mint lehetőség a fodrász felnőttképzésben. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Főzőné Gosztola, Anita (2012) A kozmetika történetének feldolgozása Sopronban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

G

Gaál, Réka (2012) MUSIK UND WAS DAHINTER STECKT: FREMDSPRACHERWERB IM KINDESALTER. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Gedeon, Elisabeth (2012) A vízbázisú festékanyagok alkalmazása a bölcsődei munkában. (A színek használata a vizuális nevelésben). Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Gombócz, Mónika (2012) A Freinet pedagógia kibontakozása Magyarországon 1938-1968 között. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Gulyás, Eszter (2012) Magatartási zavarok kisgyermekkorban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Gyurics, Renáta (2012) AZ IFJÚSÁGI IRODALOM IDEÁLJAINAK ÖSSZEHASONLÍTÁSA JANE AUSTEN: BÜSZKESÉG ÉS BALÍTÉLET, VALAMINT STEPHENIE MEYER: ALKONYAT CÍMŰ MŰVEI ALAPJÁN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Györke, Adrienn (2012) Kisgyermekkori tehetségfelismerés és fejlesztés határok nélkül. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Gálné Fekete, Zsuzsanna (2012) Pedagógusszerepek és kompetenciák. Hagyomány és megújulás. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Gázser, Nóra (2012) ÓVODA JÁTÉKSZER NÉLKÜL (?). BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Géczi, Nikolett (2012) "Élethelyzetben fejlődni" - egy neveléselméleti modell óvodai adaptációja a Hófehérke Óvoda helyi programjának tükrében. (Hófehérke Napközi Otthonos Óvoda, Budapest, XVII. ker.). BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

H

Hajdú, Sándorné (2012) Minőségbiztosítás az elégedettségvizsgálatok tükrében az óvodában. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Harasztia, Lilla (2012) Közösségi oldalak hatása az ifjúságra. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Haris, Krisztina Ilona (2012) "Kerek egy esztendő". Énekes népszokások és hagyományok. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Harsányi, Zsoltné (2012) Iskolapélda. A rózsadombi gyermekek iskoláztatásának 100 éve az elemi iskolától a kompetencia alapú oktatásig. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Hegyi, Martina (2012) PÜSKI AZ ŐSI MESTERSÉGEK ÉS NÉPHAGYOMÁNYOK TÜKRÉBEN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Horváth, Adrienn (2012) A KÖZÖSSÉGI EMLÉKEZET ÉS A HAGYOMÁNYOK MEGJELENÉSI FORMÁI BOKODON. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Horváth, Lilla (2012) A család szerepe a kisgyermek zenei nevelésében. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Horváth, Szabina (2012) Válás hatása a személyiségre. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Horváth, Tekla (2012) A csecsemőszínház. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Horváth-Ratatics, Dóra (2012) A kisgyermekkori kommunikáció és a nevelés összefüggései. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Huszár, Zsuzsanna (2012) Hagyományok Szanyban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

I

Izsák, Csilla (2012) Gyermek értelmezések a nevelés történetében. Az ókori gyermekszemlélet és nevelés. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

K

Kalkóczka, Kinga (2012) A Komáromi Kistáltos Óvoda élete. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kalmár, Szabina (2012) „Egy cseppnyi varázslat” Bábok a mindennapokban és a gyógyításban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kalmár, Zsuzsanna (2012) AZ ANYANYELV FEJLŐDÉSÉNEK VIZSGÁLATA ÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉS ÓVODÁSKORÚ GYERMEKEK KÖRÉBEN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kalmárné Bakonyi, Melinda (2012) Mozgásterápia a tanulási és viselkedési zavarok megelőzésére. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Karli, Szandra (2012) Az úszás kisgyermekkorban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kasztner, Erzsébet (2012) Babaúszás, avagy a víz alatti világ gyerekszemmel. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Keresztes, Ágnes Mária (2012) Szülői szerepek alakulása. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kidvárdai, Melinda (2012) Drogprevenciós szakkör 9. évfolyamban a dombóvári Illyés Gyula Gimnáziumban. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kiss, Júlia (2012) Institut für Gesellschafts-, Sozial-, und Kommunikationswissenschaften. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kisvárdai, Melinda (2012) Drogprevenciós szakkör 9. évfolyamban a dombóvári Illyés Gyula Gimnáziumban. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Klock, Ildikó (2012) DIE SITUATION DES DEUTSCHEN NATIONALITÄTENUNTERRICHTS IN MOOR KINDERGARTEN – GRUNDSCHULE – GYMNASIUM. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kocsis, Ibolya (2012) Nyúl szakrális művészeti emlékei. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Koloszár, Szilvia (2012) Az anya-gyermek kapcsolat történeti alakulása. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Komáromi, Szilvia (2012) Babák és bábok a tervezéstől a kivitelezésig. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Korcz, Brigitta (2012) Az úszás jelentősége kisgyermekkorban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kovács, Karmelina Erzsébet (2012) Szakoktató, gyakorlati oktató helye, szerepe a fodrászképzésben. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kovács, Mercédesz (2012) Kőszegi református templom és kiállításai. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kozmáné Simon, Tünde (2012) A játék jelentősége gyermek és pedagógus szemszögéből. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Krajczár, Zsanett (2012) Az óvodapedagógus lehetőségei, a 3-6 éves gyermekek egészségfejlesztése területén. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kuglics, Éva (2012) Tanulói motiváció vizsgálata és fejlesztési lehetőségei a kozmetikus gyakorlati oktatásban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kulcsár, Zsófia (2012) Az anya-szerep történeti alakulása. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kurucz, Judit (2012) Népi kismesterségek az óvodai vizuális nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kutrovits, Andrea (2012) KÉTNYELVŰSÉG AZ ÓVODÁBANEGY MAGYAR-ANGOL ÉS EGY MAGYAR-HORVÁT ÓVODA MÓDSZERTANI ÖSSZEHASONLÍTÁSA. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Késmárky, Réka (2012) A MADARAK ÉS FÁK NAPJÁNAK ÜNNEPLÉSE AZ ÓVODÁBAN ELTÉRŐ SZOKÁSOK CSÁKÁNYDOROSZLÓN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kóbor, Alexandra (2012) Gyermeki kötődés a családrajzok tükrében. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kóbor, Anita (2012) Vízhez szoktatás az óvodáskorban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kóczán, Kitti (2012) Az úszás kisgyermekkorban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kóczán, Zsuzsanna (2012) 0-18 éves gyermekek egészségmagatartásának vizsgálata. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Könnyid, Renáta (2012) Népszokások és néphagyományok alkalmazása az óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kövér, Barbara Éva (2012) Játék az óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

L

Lackenbacher, Szilvia (2012) Tananyagfejlesztés digitális pedagógiával a fodrász gyakorlati képzésben. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Laposa, Dóra Katalin (2012) JÁTÉKOS NÉMET NYELVELSAJÁTÍTÁS KÉTNYELVŰ CSOPORTBAN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Leiszt, Diána Judit (2012) DIE ROLLE DER TRADITIONSPFLEGE IN DEM FORTBESTAND DER DEUTSCHEN NATIONALITÄT IN JULA. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Leopold, Beatrix (2012) Szociálpszichológia a Deák téri Általános Iskolában. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Lőrincz, Eszter Zsófia (2012) AZ ÓVODAPEDAGÓGUS ÉS A LOGOPÉDUS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉNEK VIZSGÁLATA A NYELVI- ÉS BESZÉDZAVAROKKAL KÜZDŐ GYERMEKEK FEJLESZTÉSÉSE SORÁN „Gyermekeink beszéde, tükröt tart a világra". BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

M

Majercsik, Adrienn (2012) A moduláris, illetve a hagyományos szakképzés a kozmetikus szakmában. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Major, Erzsébet Anita (2012) Az anya-gyermek kapcsolat történeti alakulása. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Majzik, Valéria (2012) Egy professio arcai - Dr. Écsy Ödön munkássága. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Makida, Kitti (2012) A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYERMEK AZ ÓVODAPEDAGÓGUS TEVÉKENYSÉGRENDSZERÉBEN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Martinschich, Martina (2012) VERGLEICH DER KONZEPTE UND TÄTIGKEIT EINES KROATISCHEN UND UNGARNDEUTSCHEN KINDERGARTENS. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Martonfalvi, Anita Rebeka (2012) Sulyok Gabriella grafikus művésznő munkássága. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Maráz, Tímea Angéla (2012) HONTALANUL A MAGYAROK KITELEPÍTÉSE A FELVIDÉKI NASZVADRÓL. A MARÁZ CSALÁD TÖRTÉNETE. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Medveczky, Edit (2012) A rendszeres sport hatása a serdülők életmódjára. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Mentesné Horváth, Zsuzsanna (2012) A pedagógiai projektek szerepe a gyógypedagógiai nevelés és oktatás rendszerében egy intézményi gyakorlat tükrében. (Kozmutza Flóra Egységes Gyógypedagógiai Intézmény, Általános Iskola és Speciális Szakiskola, Sopron). Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Mihály, Istvánné (2012) Úszásoktatás az óvodában. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Molnár, Gabriella Enikő (2012) Gyógymasszőr képzés az EU tagállamaiban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Molnár, Krisztina (2012) SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEKKEL FOGLALKOZÓ ANGLIAI INTÉZMÉNY BEMUTATÁSA. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Murai, Alíz (2012) A zene szerepe kisgyermekkorban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Mácsadi, Lászlóné (2012) A tanulásban akadályozott tanulók fejlesztési lehetőségei szegregált intézményben. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Mátics, Mónika (2012) A gyermekkor mint az egyéni életutat meghatározó életszakasz egy hátrányos helyzetű gyermeklét narratívája a származás tükrében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Mészáros, Kitti (2012) Népi kismesterségek az óvodai vizuális nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

N

Nagy, Bernadett (2012) A csecsemő és kisgyermek játéka. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nagy, Györgyi (2012) Sportmozgások hatása a pozitív életérzés örömének megszerzésében különös tekintettel a teremkerékpár és az úszás sportágakra. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nagy, Mónika (2012) Szűrcsapó óvoda erdei óvodai programja a Katica csoportban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nagy, Tamásné (2012) A Hegykői Termálfürdő fejlődése az ergonómia tükrében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nagyné Gál, Edit (2012) Intézmények vezetésfejlesztése - módszertan és rendszerek. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nemes, Csilla (2012) Az oktató személyiségének szerepe a tanulók pályaorientációjában. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nyárádi, Zoltánné (2012) Az óvodai kooperatív tanulás a kompetencia alapú nevelés tükrében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Németh, Enikő (2012) Szülőföldem népi gyermekjátékai, énekes népszokásai. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Németh, Nikolett (2012) A NÉPTÁNC ÉS ANNAK KÖZÖSSÉGFORMÁLÓ EREJE AZ ÓVODÁBAN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Németh, Éva Erzsébet (2012) A soproni Érembiennálé története. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

O

Orbán, Anna (2012) A Down-kóros gyerekek integrált és szegregált nevelése. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Orbán, Evelin (2012) Koragyermekkori magatartászavarok. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Orbán, Szilvia (2012) Úszás kisgyermekkorban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Orgován, Renáta (2012) ÜNNEPEK, ÉS JELES NAPOK MEGJELENÉSE A GYERMEKEK JÁTÉKÁBAN AZ ÓVODÁBAN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Orosz, Edit (2012) Traditionspflege der Mezőberényer Deutschen. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

P

Paksa, Lili Julianna (2012) A FREINET-PEDAGÓGIA MA, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL, A MÁTÉ MONDÁSA CÍMŰ MŰBEN MEGJELENŐ SZELLEMISÉGRE. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Papp, Tímea (2012) A celldömölki bencés templom. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Patkó, Katalin (2012) Az egri versenyúszók táplálkozási szokásainak vizsgálata. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Paukó, Péter (2012) Ergonómia, iskolaergonómia. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Pausz, Csilla (2012) A NEVELÉSI PROGRAMOKBAN TÜKRÖZŐDŐ MULTIKULTURALITÁS A GYŐRI LEPKE ÓVODÁBAN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Peresztegi, Klára (2012) Mozgásfogyatékkal élők mozgástanítási korlátai és lehetőségei gyermekkori gyógyúszás oktatásban. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Pintér, Katalin (2012) Koragyermekkori magatartási zavarok. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Pintérné Kovács, Erika (2012) Iskolai integráció. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Potyondi, Adrienn (2012) A Fejér megyei népi énekes-táncos gyermekjátékok. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Páliné Móhr, Erzsébet (2012) A gyermeki fejlődés jellemzői és várható eredményei egy néphagyományőrző óvodai program tükrében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Pócza, Petra Marianna (2012) A ZENE JELENTŐSÉGE A NYELVI NEVELÉSBEN, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL AZ ANGOL NYELVŰ ZENEI NEVELÉSRE. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

R

Reiner, Éva (2012) A bajai Jelky András SZKI-ban folyó bútoripari technikus képzés hatékonyságának vizsgálata. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Richter, László (2012) Masszázsoktatás fejlesztése digitális pedagógiáva. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Romhányiné Lieber, Mónika (2012) SEGÍTSÉGKÉRÉSRE NEVELÉS. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Rátzné Nagy, Bernadette (2012) Inklúzió egy alternatív pedagógiai programmal működő közoktatási intézményben. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

S

Sebestyén, Gábor (2012) A tanórán kívüli nevelés lehetőségei a Nyugat-magyarországi Egyetem Roth Gyula Gyakorló Szakközépiskola és Kollégiumban. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Simon, András (2012) Az állatvilág megismerése egy nyári tábor keretében. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Simon, Ágota (2012) Alapozó terápia, mint prevenciós lehetőség a részképességzavar kezelésében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Simon-Kocsis, Rita (2012) Integráció, inklúzió az óvodai nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Sipos, Mónika (2012) A válás hatása a személyiségre. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Sléber, Tiborné (2012) Intézményfejlesztési feladatok a Nemzeti Köznevelési Törvény okozta változások idején. (Deák Téri Általános Iskola, Sopron). Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Soós, Tünde (2012) A Vackor Óvoda története. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szabó, Emőke (2012) Mondókák, versek a beszédfejlődés segítői. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szabóová, Mónika (2012) ÓVODAI MATEMATIKAI NEVELÉS PROJEKT MÓDSZERREL. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szalai, Berill (2012) Babák, bábok. A Waldorf babák és alkalmazott lehetőségei. Bábtörténeti kalandozások. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szalai, Cserne (2012) Mozgáskorlátozott gyermek az óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szincsák, Erika Malvin (2012) Az integráció/inklúzió megvalósulása Pápa és környéke közoktatási intézményeiben. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szász, Katalin (2012) A szülői szerep alakulásának korai szakasza. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szövérfi, Szandra Zsuzsanna (2012) A bölcsődei és az óvodai testnevelés összehasonlítása. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

T

Takács, Alexandra (2012) A gyászfeldolgozás folyamata gyermekkorban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Teslér, Kinga (2012) Az anyaság dimenziói három generáció tükrében - paradigmatikus változások. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Teveli, Orsolya Mária (2012) CSALÁDI KOMMUNIKÁCIÓ. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Tilinger, Gyöngyi (2012) Egy adott szépségszalon vizsgálata az ergonómia tükrében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Tényi, Tilda (2012) Bábjáték szerepe és lehetősége a kisgyermekek életében. A színek hatás a mindennapokra. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Tóth, Eszter (2012) CSALÁDI SZEREPVISZONYOK A CSALÁDRAJZOK TÜKRÉBEN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Tóth, Judit (2012) A KORAI KÉTNYELVÛSÉG HATÁSA A GYERMEKEK KREATIVITÁSÁRA. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Tóth, Réka (2012) A média hatása a kisgyermekkori személyiségfejlődésre. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Tóth, Szandra Katalin (2012) A motiváció és a versenyek kölcsönhatása a fodrász szakképzés során. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Tóth, Vivien Kitti (2012) VERGLEICH DER ERZIEHUNSKONZEPTE UND DER TÄTIGKEIT EINES UNGARISCHEN UND ÖSTERREICHISCHEN KINDERGARTENS. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Török, Fiorella (2012) A válás hatása a személyiségre. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

V

Varga, Zsófia (2012) Kétnyelvű oktatás és többnyelvű gyermekek egy pápai iskolában. (Tarczy Lajos Általános Iskola, Pápa). Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Vargáné Rimóczi, Gyöngyi (2012) A teljesítményértékelési rendszerek működtetésének lehetőségei egy közoktatási intézményben - a pedagógus szemével. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Varjas, Vilma Melinda (2012) Felnőttképzési lehetőségek az Acsády Ignác Szakképző Iskolában. (Pápa). MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Vas, Gréta (2012) A népművészet szerepe az óvodai vizuális nevelésben. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Vida, Viktória (2012) Balatonederics szakrális művészeti emlékei. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Vida, Zsófia (2012) Lantos Ferenc pedagógiája és művészete. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Világi, Judit (2012) „ONE, TWO, BUCKLE MY SHOE…” A NYELVFEJLESZTÉS ELSŐ LÉPÉSEI MAGYAR ÓVODAI HELYSZÍNEKEN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Várallyai, Tamara (2012) CSODA (?) A GYERMEKEKNEK SZÁNT VETÍTETT VILÁGBAN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Várfoki, Anna (2012) Kerek egy esztendő. Énekes népszokások, hagyományok az óvodában és a bölcsődében. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Vég, László (2012) GYERMEKVÉDELEM AZ ÓVODÁBAN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Végh, Katalin (2012) FIATALKORÚ BŰNÖZÉS. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Vértiné Sasgáti, Judit (2012) Szakmai motiváció a kozmetikus tanulók körében. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

W

Wajandt, Gábor (2012) A modulrendszerű bútoripari technikus képzés hatékonyságának vizsgálata Baranya megyében. MA/MSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Wágner, Zsófia Anna (2012) SZŰLŐFÖLDEM ŐSTÖRTÉNETE ÉS MA IS ÉLŐ NÉPRAJZA. A HAGYOMÁNYŐRZÉS JELENTŐSÉGE A SZEMÉLYISÉG FEJLŐDÉSÉBEN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Z

Zelenka, Judit (2012) Levélfalvi Manók Óvoda története. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Zibriczky, Zoltánné (2012) A hátrányos helyzet és a teljesítményzavar összefüggései. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Zsovár, Adrienn (2012) Bábjáték szerepe és lehetősége a kisgyermekek életében. Egy kisgyermekgondozó tapasztalatai. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Zsótér, Petra Katalin (2012) A kora anya-gyermek történeti kapcsolata. Other, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Ö

Ötvös, Imre (2012) Mezőgazdasági területen telepített fás szárú energetikai ültetvények vizsgálata. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

Ü

Ürmös, Katalin (2012) „BESZÉDES MESÉINK” AVAGY AZ ŐSI MAGYAR HITVILÁG ELEMEI A MAGYAR VARÁZSMESÉKBEN. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

This list was generated on Sat Mar 2 08:13:49 2024 UTC.