Vissza |
Béli-Jáger, Dorina (2021) Fine Dining és a tradicionális magyar éttermek összehasonlítása. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Németh, Kinga (2021) A magyar utazási irodák reakciója a vírushelyzetre. Egyéb, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Kollár, Bernadett Anna (2021) Az érzelmi intelligencia szerepe a turisztikai vállalkozások vezetésében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Tóth, Vivien (2021) Múzeumok szerepe a turizmusban. Egyéb, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Molnár, Klaudia (2021) A koronavírus hatása a Budapest Marriott szálloda rendezvényeire. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Gáspár, Gergely Gábor (2021) A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Viola, Virág (2020) Szállodalánc tagság szerepének és a koronavírus hatásainak vizsgálata két vidéki szálloda bemutatása alapján. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Szabó, Nóra (2020) A Tornácos Ház története - múlt, jelen és jövő. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Balogh, Rebeka (2020) A HotelStars minősítési rendszer szerepe a vendégelégedettségre. Egyéb, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Bajházi , Attila (2020) Egészségturizmus helyzete Magyarországon, fókuszban a Büki Gyógyfürdő Zrt. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Miszlay, Gina Maria (2020) Kulturális turizmus népszerűsége Sopronban a Soproni Múzeum példáján keresztül. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Kocsis, Flóra (2020) A világjárvány hatása a szállodaiparra. Egyéb, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Frank, Flóra (2019) VOLT-Fesztivál hatása Sopron turizmusára. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Peresztegi , Mónika (2019) Kereslet és kínálat bemutatása a turizmusban. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Söveges, Dávid (2019) A Sopron – Fertőd térség turisztikai helyzetértékelése. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Biró, Eliza (2019) Sopron turisztikai trendjeinek bemutatása a Pannonia Hotel példáján keresztül. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Hadfi, Máté (2018) A Fertő-táj és az itt létrejövő turisztikai fejlesztések bemutatása. MA/MSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Kocsis-Békés, Ildikó (2018) A hazai szállodai értékesítés vizsgálata a fogyasztói szokások tükrében. MA/MSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).