A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében

Gáspár, Gergely Gábor (2021) A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

[thumbnail of Szakdolgozat-Gáspár Gergely Gábor DAU9LY-2021.pdf] PDF
Szakdolgozat-Gáspár Gergely Gábor DAU9LY-2021.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (2MB)

Hungarian Title

A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében

English Title

The importance of sustainability in the tourism industry, and in the operation of catering

Institution

University of Sopron

Faculty

Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar)

Institute/Establishment/Department

LKK - Ökológiai Gazdaságtan Intézet

Specialization

LKK - Turizmus-vendéglátás alapszak (BA)

Supervisor(s)

Témavezető neve
grading, academic degree, institution
Email
Jandala, Csilla
egyetemi docens, PhD

Local id

KBAN-21/27

Item Type: Diploma thesis (BA/BSc)
Depositing User: Gergely Gábor Gáspár
Date Deposited: 06 May 2022 07:51
Last Modified: 02 Mar 2023 14:43
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8274

Actions (login required)

View Item View Item