Gáspár, Gergely Gábor (2021) A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
PDF
Szakdolgozat-Gáspár Gergely Gábor DAU9LY-2021.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Download (2MB) |
Hungarian Title
A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében
English Title
The importance of sustainability in the tourism industry, and in the operation of catering
Institution
University of Sopron
Faculty
Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar)
Institute/Establishment/Department
LKK - Ökológiai Gazdaságtan Intézet
Specialization
LKK - Turizmus-vendéglátás alapszak (BA)
Supervisor(s)
Témavezető neve
grading, academic degree, institution
Email
Local id
KBAN-21/27
Item Type: | Diploma thesis (BA/BSc) |
---|---|
Depositing User: | Gergely Gábor Gáspár |
Date Deposited: | 06 May 2022 07:51 |
Last Modified: | 02 Mar 2023 14:43 |
URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8274 |
Actions (login required)
View Item |