A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében

Gáspár, Gergely Gábor (2021) A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

[thumbnail of Szakdolgozat-Gáspár Gergely Gábor DAU9LY-2021.pdf] PDF
Szakdolgozat-Gáspár Gergely Gábor DAU9LY-2021.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében

Angol cím

The importance of sustainability in the tourism industry, and in the operation of catering

Intézmény

Soproni Egyetem

Kar

Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar)

Tanszékcsoport/intézet

LKK - Ökológiai Gazdaságtan Intézet

Szak

LKK - Turizmus-vendéglátás alapszak (BA)

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Jandala, Csilla
egyetemi docens, PhD

Helyi kari azonosító

KBAN-21/27

Mű típusa: Diplomadolgozat (BA/BSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): Gergely Gábor Gáspár
Dátum: 06 Máj 2022 07:51
Utolsó módosítás: 02 Már 2023 14:43
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8274

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet