Tételek ahol a szak "BPK - Mentorpedagógus pedagógus-szakvizsgára felkészítő szak (PSZV)" és a mű dátuma 2021

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | H | K | S | T | V
Találatok száma: 8.

B

Bencsik, Olga (2021) TÖBB, MINT JÁTÉK… MENTORPROGRAM AZ ELFOGADÁS TANÍTÁSÁRA, ÉRZÉKENYÍTÉSRE A FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐK IRÁNYÁBA. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

H

Horváthné Gyurisán, Szabina (2021) A preventív és intervenciós mentorálás szerepe a pedagógusok pályán maradásában. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

K

Kassainé Schmuck, Vivien (2021) Soproni SZC Handler Nándor Mentor Protokoll. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Király , Judit Katalin (2021) Az Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnázium mentorprogramja (Alapvetések). Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kistüttősi, Anita (2021) A dohányzás és az energiaital fogyasztás egészségre káros hatásai középiskolás korú tanulók vizsgálatánál. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

S

Sági, Zsolt (2021) Mérés, értékelés és dokumentáció a mentorálásban. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

T

Táncsics Zoltánné Leidgeb , Erzsébet (2021) A BENEDEK ELEK PEDAGÓGIAI KAR VÉGZŐS ÉS JELENLEG GYAKORNOK HALLGATÓINAK NÉZETEI A PÁLYAKEZDÉSRŐL ÉS A PÁLYÁRA SEGÍTŐ GYAKORNOKI RENDSZERRŐL. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

V

Végh-Szoják, Mónika (2021) SZALUTOGENEZIS- A JÖVŐ ÚTJA A MENTORÁLÁSBAN? A SZALUTOGENEZIS KAPCSOLATA A MENTORSÁGGAL A KÖZÉPISKOLAI GYAKORLATBAN. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

A lista elkészítésének dátuma Wed May 1 09:58:42 2024 UTC.