Tételek ahol a szak "LKK - Turizmus-vendéglátás alapszak (BA)" és a mű dátuma 2023

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | K | L | N | V
Találatok száma: 7.

B

Bartha, Szabolcs (2023) A rendezvényszervezés szerepe és folyamatainak bemutatása a Hotel Sopron esetében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

Békés, Natália (2023) Hévíz város orosz turizmusának alakulása a pandémia és az ukrán-orosz konfliktus következtében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

K

Kovacsics, Dóra (2023) "Lehet váratlan utakra tévedsz, de ez nem jelenti azt, hogy ne vezethetnének gyönyörű helyekre." Skócia filmturizmusa. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

L

Lőkös, Evelin (2023) A török hódítás hatása a magyar gasztronómiára. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

Lőrincz, Kincső (2023) Nők foglalkoztatása a turizmusban Magyarország és Ausztria vonatkozásában. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

N

Németh, Bence (2023) A katasztrófa- és sötét turizmus desztinációi és turistáinak motivációi. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

V

Varga, Flóra (2023) Fogyasztási szokások a Z generáció körében a vendéglátóegységek tükrében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

A lista elkészítésének dátuma Tue Nov 19 16:43:33 2024 UTC.