Dörömbözi, Andrea Dóra (2022) A borkóstolás kulturális és történeti jelentősége. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).
| ![[thumbnail of FMK-AMI-14-2022-SZ.pdf]](http://diploma.uni-sopron.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF FMK-AMI-14-2022-SZ.pdf Download (1MB) | 
Intézmény
Soproni Egyetem
Kar
Tanszékcsoport/intézet
FMK (volt SKK) - Alkalmazott Művészeti Intézet
Szak
NEM RÉSZLETEZETT
Témavezető(k)
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
| Mű típusa: | Szakdolgozat | 
|---|---|
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Andrea Dóra Dörömbözi | 
| Dátum: | 16 Máj 2022 06:56 | 
| Utolsó módosítás: | 16 Máj 2022 06:56 | 
| URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/9062 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
        
