Fine Dining és a tradicionális magyar éttermek összehasonlítása

Béli-Jáger, Dorina (2021) Fine Dining és a tradicionális magyar éttermek összehasonlítása. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

[thumbnail of KBAN-21_20.pdf] PDF
KBAN-21_20.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (4MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban a fine dining és a hagyományos magyar éttermek közötti eltéréseket mutatom be. A gasztronómia kialakulásával kezdtem egészen a mai a jelenlegi időszakig. Kifejtem a fine dinig éttermek jellemzőit majd a kérdőívem segítségével megtudtam az emberek étterembe járási szokásait valamint, hogy mennyire vannak tisztába a fine dining éttermek jelentésével. Végül pedig egy rövid összefoglalóval zártam dolgozatomat.

Magyar cím

Fine Dining és a tradicionális magyar éttermek összehasonlítása

Angol cím

Comparison of Fine Dining and traditional Hungarian restaurants

Intézmény

Soproni Egyetem

Kar

Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar)

Tanszékcsoport/intézet

LKK - Ökológiai Gazdaságtan Intézet

Szak

LKK - Turizmus-vendéglátás alapszak (BA)

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Jandala, Csilla
egyetemi docens

Helyi kari azonosító

KBAN-21/20

Mű típusa: Szakdolgozat
Felhasználói azonosító szám (ID): Dorina Béli-Jáger
Dátum: 06 Máj 2022 07:53
Utolsó módosítás: 02 Már 2023 14:35
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8282

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet