Gáspár, Gergely Gábor (2021) A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
PDF
Szakdolgozat-Gáspár Gergely Gábor DAU9LY-2021.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
A fenntarthatóság fontossága a turizmusban, és a vendéglátóipai egységek működtetésében
Angol cím
The importance of sustainability in the tourism industry, and in the operation of catering
Intézmény
Soproni Egyetem
Kar
Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar)
Tanszékcsoport/intézet
LKK - Ökológiai Gazdaságtan Intézet
Szak
LKK - Turizmus-vendéglátás alapszak (BA)
Témavezető(k)
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Helyi kari azonosító
KBAN-21/27
Mű típusa: | Diplomadolgozat (BA/BSc) |
---|---|
Felhasználói azonosító szám (ID): | Gergely Gábor Gáspár |
Dátum: | 06 Máj 2022 07:51 |
Utolsó módosítás: | 02 Már 2023 14:43 |
URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8274 |
Actions (login required)
Tétel nézet |