Heim, Márton (2019) A fácán feldolgozása, húsának fogyasztói megítélése. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.
PDF
szakdolgozat-Heim_Marton-2019.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Download (1MB) |
Angol cím
Processing of Pheasant, consumer perception of it's meat
Intézmény
Soproni Egyetem
Kar
Tanszékcsoport/intézet
x - ARCHIV EMK - Vadgazdálkodási és Gerinces Állattani Intézet (megszűnt: 2021.06.30.)
Szak
NEM RÉSZLETEZETT
Témavezető(k)
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Mű típusa: | Szakdolgozat |
---|---|
Felhasználói azonosító szám (ID): | Csaba Horváth |
Dátum: | 24 Nov 2019 18:10 |
Utolsó módosítás: | 13 Szep 2023 05:57 |
URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/6050 |
Actions (login required)
Tétel nézet |