Mihócsa, Anita (2025) KOVÁSZOLÁSI ÉS FERMENTÁLÁSI TECHNIKÁK MODERN VIZUÁLIS KOMMUNIKÁCIÓJA. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).
|
PDF
FMK-55-2025-SZ.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Download (20MB) |
Intézmény
Soproni Egyetem
Kar
Tanszékcsoport/intézet
FMK - Alkalmazott Tudományi Intézet
Szak
NEM RÉSZLETEZETT
Témavezető(k)
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Szigethy, Anna
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Helyi kari azonosító
FMK-55-2025
| Mű típusa: | Szakdolgozat |
|---|---|
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Anita Mihócsa |
| Dátum: | 18 Máj 2025 15:38 |
| Utolsó módosítás: | 18 Máj 2025 15:38 |
| URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/15438 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

