Application of life cycle assessment methods to conceptualize sustainable development in the restaurant industry

Monzul, Natalia (2024) Application of life cycle assessment methods to conceptualize sustainable development in the restaurant industry. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

[thumbnail of NataliaMonzul2024.pdf] PDF
NataliaMonzul2024.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (2MB)

Angol cím

Application of life cycle assessment methods to conceptualize sustainable development in the restaurant industry

Intézmény

Soproni Egyetem

Kar

Erdőmérnöki Kar

Tanszékcsoport/intézet

EMK - Környezet- és Természetvédelmi Intézet

Szak

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Polgár, Dr. András
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomadolgozat (MA/MSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): Natalia Monzul
Dátum: 25 Ápr 2024 09:26
Utolsó módosítás: 25 Ápr 2024 09:26
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/12585

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet