Béli-Jáger, Dorina (2021) Fine Dining és a tradicionális magyar éttermek összehasonlítása. BA/BSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
PDF
KBAN-21_20.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Download (4MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban a fine dining és a hagyományos magyar éttermek közötti eltéréseket mutatom be. A gasztronómia kialakulásával kezdtem egészen a mai a jelenlegi időszakig. Kifejtem a fine dinig éttermek jellemzőit majd a kérdőívem segítségével megtudtam az emberek étterembe járási szokásait valamint, hogy mennyire vannak tisztába a fine dining éttermek jelentésével. Végül pedig egy rövid összefoglalóval zártam dolgozatomat.
Magyar cím
Fine Dining és a tradicionális magyar éttermek összehasonlítása
Angol cím
Comparison of Fine Dining and traditional Hungarian restaurants
Intézmény
Soproni Egyetem
Kar
Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar)
Tanszékcsoport/intézet
LKK - Ökológiai Gazdaságtan Intézet
Szak
LKK - Turizmus-vendéglátás alapszak (BA)
Témavezető(k)
Helyi kari azonosító
KBAN-21/20
Mű típusa: | Szakdolgozat |
---|---|
Felhasználói azonosító szám (ID): | Dorina Béli-Jáger |
Dátum: | 06 Máj 2022 07:53 |
Utolsó módosítás: | 02 Már 2023 14:35 |
URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8282 |
Actions (login required)
Tétel nézet |