A fácán feldolgozása, húsának fogyasztói megítélése

Heim, Márton (2019) A fácán feldolgozása, húsának fogyasztói megítélése. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

[thumbnail of szakdolgozat-Heim_Marton-2019.pdf] PDF
szakdolgozat-Heim_Marton-2019.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (1MB)

Angol cím

Processing of Pheasant, consumer perception of it's meat

Intézmény

Soproni Egyetem

Kar

Erdőmérnöki Kar

Tanszékcsoport/intézet

x - ARCHIV EMK - Vadgazdálkodási és Gerinces Állattani Intézet (megszűnt: 2021.06.30.)

Szak

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
László, Richárd
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Szakdolgozat
Felhasználói azonosító szám (ID): Csaba Horváth
Dátum: 24 Nov 2019 18:10
Utolsó módosítás: 13 Szep 2023 05:57
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/6050

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet