Browse by Supervisor(s)

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 24.

Csipőné Németh Ildikó Ilona, (2018) ÚTRAVALÓ A magyar népmesék hőseinek utánozható mintája, avagy mi kerül a kisgyermek tarisznyájába? Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Balogh Judit, (2017) MAGYAR NÉPMESÉK AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA HARMADIK-NEGYEDIK OSZTÁLYÁBAN ALTERNATÍV TEMATIKUS TERV, MÓDSZERTANI SEGÉDLET. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Csilinkó Marietta, (2016) Az olvasás jelentősége, problémái a XXI. században. A felolvasás, mesélés jelentősége a gyermekek későbbi olvasási szokásaira. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Fehér Cecília, (2016) Magyar népmesék az életvezetés szolgálatában. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Végh Nikolett, (2016) Meseterápia, avagy a mese hatása az emberi lélekre. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Hanzséros Viktória, (2016) Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön. "Megtanultam, hogy a kincset a szívében hordozza az ember.". BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szabó Márta, (2016) Olvasási szokások az általános iskola alsó tagozatában + Portfólió. MA/MSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Heinerné Balázs Zsuzsanna, (2015) A család, a kisgyermeknevelő és társak beszédének hatása a kisgyermek nyelvfejlődésére. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Csípőné Németh Ildikó Ilona, (2015) A szellemi táplálék fontossága,avagy hová tűnik a gyermekkor? BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Csapó Tímea, (2014) Az életkornak megfelelő mesék és versek. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szalkainé Ivanits Dóra, (2014) Meseterápia. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Dömötörné Boncz Ágota, (2013) Az irodalmi tevékenység szerepe a gyermek anyanyelvi fejlesztésében. A mese és a televízió hatása a gyermek fejlődésére. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Ágoston Tímea, (2013) Lázár Ervin sajátos mesevilága. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Török Adél, (2013) Lázár Ervin sajátos mesevilága. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Hege Miriam, (2013) Móra Ferenc és a gyermekirodalom. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Némethné Pócsi Zsanett, (2013) A korai idegennyelv-elsajátítás és annak hatékony módszerei kisgyermekkorban. A "Helen Doron" nyelvi program, mint holisztikus módszer, bemutatása. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Takáts Ágnes, (2013) A könyv társ a bajban - avagy a gyógyító könyv szava. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Tuba-Nagy Petra, (2013) A mese személyiségfejlesztő szerepe. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Molnárné Toboz Andrea, (2013) Az életkornak megfelelő mesék és történetek a bölcsődében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Gaál Tamásné, (2013) Az életkornak megfelelő mondókák, versek az évkör mentén a bölcsődében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Molnár Zsuzsanna Dóra, (2013) Bölcsődés korosztály gyermekkönyvei. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szalay Dóra, (2013) Mondókák, versek, a beszédfejlődés segítői. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Tasnádi Andrea, (2013) A gyermekkor bűvöletében. Weöres Sándor élete és költészete. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Varga Istvánné, (2013) A magyar gyermekirodalomból merített alkotások hatása a bölcsődés korosztályra. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

This list was generated on 2019. október 24. 01:40:50 CEST.