Vissza |
Horváth, Renáta (2011) Az élelmiszerbiztonsági kockázatkezelő rendszer megvalósulása a bölcsődei közétkeztetésben. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Musatics, Rita Bernadett (2011) BÖLCSŐDEI KÖZÉTKEZTETÉS 30 ÉVVEL EZELŐTT ÉS NAPJAINKBAN. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Pap, Zsuzsanna (2011) A BÖLCSŐDEI KÖZÉTKEZTETÉSSEL KAPCSOLATOS KÖVETELMÉNYEK. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Pödörné Petroczy, Henrietta (2011) A BÖLCSŐDEI ÉS AZ OTTHONI ÉTREND MINŐSÉGI, MENNYISÉGI JELLEMZŐI ÉS EZEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Tormáné Karsay, Szilvia (2011) Elsősegélynyújtás a bölcsődében és annak tárgyi és személyi feltételének a megteremtése. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Fábián, Anna (2011) Járványtan. A leggyakrabban előforduló fertőző betegségek az óvodában. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Takáts, Ágnes (2010) 1-3 éves korú kisgyermek emésztési sajátosságaihoz igazodó bölcsődei étkeztetés jellemzői. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Poór, Brigitta (2010) Az 1-3 éves korú kisgyermek táplálásának mennyiségi és minőségi követelményei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Nagy, Rezsőné (2010) Az 1-3 éves korú kisgyermek táplálásának mennyiségi és minőségi követelményei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Varró, Eszter (2010) Egy állami és egy magán fenntartású bölcsőde étkeztetésének összehasonlító elemzése. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Mátyás, Edit Anna (2010) A balesetek megelőzésének tárgyi és személyi feltételei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Kalmár, Judit Krisztina (2010) A biztonságos bölcsődei környezet kialakításának szabályai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Raffay, Brigitta (2009) Baleset-megelőzés a bölcsődében. A biztonságos környezet megteremtésének személyi és tárgyi feltételei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Kóczán, Alexandra (2009) Baleset-megelőzés a bölcsődében. A biztonságos környezet megteremtésének személyi és tárgyi feltételei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Kiss, Renáta (2009) Balesetmegelőzés a bölcsődében. A biztonságos környezet megteremtésének tárgyi és személyi feltételei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Gáspár, Andrea (2009) Bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Varga, Ferencné (2009) A bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Tóth, Ibolya (2009) A bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Sebestyén, Ferencné (2009) A bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Kozma, Sándorné (2009) A bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Hegyi, Katalin Anna (2009) A bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Balla, Eszter Éva (2009) A bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Gyulainé Karsay, Katalin (2008) Balesetmegelőzés a bölcsődében, illetve a biztonságos környezet megteremtésének személyi és tárgyi feltételei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Horváthné Varga, Kinga (2008) Balesetmegelőzés a bölcsődében. A biztonságos környezet megteremtésének személyi és tárgyi feltételei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Süveges, Judit (2008) A bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Pécsinger, Klaudia (2008) A bölcsődei étrend összeállításának szempontjai. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.
Kovács-Bicskei, Ildikó (2008) A fertőző betegségek megelőzései és lehetőségei a bölcsődében. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.