Gasztronómiai kézikönyv egyetemistáknak

Horváth, Barbara (2022) Gasztronómiai kézikönyv egyetemistáknak. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).

[thumbnail of FMK-AMI-16-2022-SZ.pdf] PDF
FMK-AMI-16-2022-SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (6MB)

Intézmény

Soproni Egyetem

Kar

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar)

Tanszékcsoport/intézet

FMK (volt SKK) - Alkalmazott Művészeti Intézet

Szak

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Rosta, Péter
művésztanár, okl. grafika és tipográfia tervező

Mű típusa: Szakdolgozat
Felhasználói azonosító szám (ID): Barbara Horváth
Dátum: 18 Máj 2022 08:29
Utolsó módosítás: 18 Máj 2022 08:29
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8935

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet