Gasztronómiai kézikönyv egyetemistáknak

Horváth, Barbara (2022) Gasztronómiai kézikönyv egyetemistáknak. BA/BSc, Faculty of Wood Engineering and Creative Industries (from 2013 to 30 June 2021: Simonyi Karoly Faculty of Engineering, Wood Sciences and Applied Arts).

[thumbnail of FMK-AMI-16-2022-SZ.pdf] PDF
FMK-AMI-16-2022-SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (6MB)

Institution

University of Sopron

Faculty

Faculty of Wood Engineering and Creative Industries (from 2013 to 30 June 2021: Simonyi Karoly Faculty of Engineering, Wood Sciences and Applied Arts)

Institute/Establishment/Department

FWECI (formerly SKK) - Institute of Art and Design

Specialization

UNSPECIFIED

Supervisor(s)

Témavezető neve
grading, academic degree, institution
Email
Rosta, Péter
művésztanár, okl. grafika és tipográfia tervező

Item Type: Thesis
Depositing User: Barbara Horváth
Date Deposited: 18 May 2022 08:29
Last Modified: 18 May 2022 08:29
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8935

Actions (login required)

View Item View Item