Horváth, Barbara (2022) Gasztronómiai kézikönyv egyetemistáknak. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).
PDF
FMK-AMI-16-2022-SZ.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Download (6MB) |
Intézmény
Soproni Egyetem
Kar
Tanszékcsoport/intézet
FMK (volt SKK) - Alkalmazott Művészeti Intézet
Szak
NEM RÉSZLETEZETT
Témavezető(k)
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Mű típusa: | Szakdolgozat |
---|---|
Felhasználói azonosító szám (ID): | Barbara Horváth |
Dátum: | 18 Máj 2022 08:29 |
Utolsó módosítás: | 18 Máj 2022 08:29 |
URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/8935 |
Actions (login required)
Tétel nézet |