Édesség alaprecept alapanyagainak csomagolása

Horváth, Zsófia (2021) Édesség alaprecept alapanyagainak csomagolása. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).

[thumbnail of SKK-AMI-09-2021-SZ.pdf] PDF
SKK-AMI-09-2021-SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (10MB)

Magyar cím

Édesség alaprecept alapanyagainak csomagolása

Intézmény

Soproni Egyetem

Kar

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar)

Tanszékcsoport/intézet

FMK (volt SKK) - Alkalmazott Művészeti Intézet

Szak

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Üveges, Péter
NEM RÉSZLETEZETT

Helyi kari azonosító

SKK-AMI-09-2021-SZ

Mű típusa: Szakdolgozat
Felhasználói azonosító szám (ID): Zsófia Horváth
Dátum: 27 Máj 2021 15:43
Utolsó módosítás: 27 Máj 2021 15:43
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/7925

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet