Horváth, Zsófia (2021) Édesség alaprecept alapanyagainak csomagolása. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).
PDF
SKK-AMI-09-2021-SZ.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Download (10MB) |
Magyar cím
Édesség alaprecept alapanyagainak csomagolása
Intézmény
Soproni Egyetem
Kar
Tanszékcsoport/intézet
FMK (volt SKK) - Alkalmazott Művészeti Intézet
Szak
NEM RÉSZLETEZETT
Témavezető(k)
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Helyi kari azonosító
SKK-AMI-09-2021-SZ
Mű típusa: | Szakdolgozat |
---|---|
Felhasználói azonosító szám (ID): | Zsófia Horváth |
Dátum: | 27 Máj 2021 15:43 |
Utolsó módosítás: | 27 Máj 2021 15:43 |
URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/7925 |
Actions (login required)
Tétel nézet |