Gyógy- és fűszernövények termesztéséhez és fogyasztásához szükséges eszközcsalád tervezése

Keil, Réka (2020) Gyógy- és fűszernövények termesztéséhez és fogyasztásához szükséges eszközcsalád tervezése. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).

[thumbnail of SKK-FTTI-13-2020-SZ.pdf] PDF
SKK-FTTI-13-2020-SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (7MB)

Magyar cím

Gyógy- és fűszernövények termesztéséhez és fogyasztásához szükséges eszközcsalád tervezése

Angol cím

Designing a product family for growing and consuming spice plants

Intézmény

Soproni Egyetem

Kar

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar)

Tanszékcsoport/intézet

x - ARCHIV SKK - Faalapú Termékek és Technológiák Intézete (megszűnt: 2021.06.30.)

Szak

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Horváth, Péter György
egyetemi docens

Helyi kari azonosító

SKK-FTTI-13-2020-SZ

Mű típusa: Szakdolgozat
Felhasználói azonosító szám (ID): Réka Keil
Dátum: 11 Dec 2020 20:40
Utolsó módosítás: 11 Szep 2023 06:15
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/7358

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet