Horváth, Kinga (2016) Szállítási struktúrák bemutatása és optimalizálása az élelmiszer iparban - A Heineken Hungária Zrt. szállítási szervezetének működése. MA/MSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).
Ez a mű legutolsó verziója.
PDF
KMAN-17_01.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg. Embargo lejáratának dátuma: 2 December 2031 Download (1MB) |
Magyar cím
Szállítási struktúrák bemutatása és optimalizálása az élelmiszer iparban - A Heineken Hungária Zrt. szállítási szervezetének működése
Angol cím
Introduction and optimization of transport structures in food industry - operation of the transport organization of the company Heineken Hungária Zrt.
Intézmény
Nyugat-magyarországi Egyetem
Kar
Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar)
Tanszékcsoport/intézet
x - ARCHIV KTK - Nemzetközi és Regionális Gazdaságtani Intézet (megszűnt: 2021.06.30.)
Szak
LKK - Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak (MA)
Témavezető(k)
Helyi kari azonosító
KMAN-17/01
Mű típusa: | Diplomadolgozat (MA/MSc) |
---|---|
Felhasználói azonosító szám (ID): | Kinga Horváth |
Dátum: | 15 Dec 2016 11:23 |
Utolsó módosítás: | 22 Feb 2023 08:25 |
URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/2505 |
Az archívumban megtalálható verziók
-
Szállítási struktúrák bemutatása és optimalizálása az élelmiszer iparban - A Heineken Hungária Zrt. szállítási szervezetének működése. (deposited 06 Már 2017 08:35)
- Szállítási struktúrák bemutatása és optimalizálása az élelmiszer iparban - A Heineken Hungária Zrt. szállítási szervezetének működése. (deposited 15 Dec 2016 11:23) [Ezt látja]
Actions (login required)
Tétel nézet |