Szállítási struktúrák bemutatása és optimalizálása az élelmiszer iparban - A Heineken Hungária Zrt. szállítási szervezetének működése

Horváth, Kinga (2016) Szállítási struktúrák bemutatása és optimalizálása az élelmiszer iparban - A Heineken Hungária Zrt. szállítási szervezetének működése. MA/MSc, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar).

Figyelmeztetés
A múnek van frissebb verziója; lásd itt
[thumbnail of KMAN-17_01.pdf] PDF
KMAN-17_01.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg. Embargo lejáratának dátuma: 31 December 2031

Download (1MB)

Magyar cím

Szállítási struktúrák bemutatása és optimalizálása az élelmiszer iparban - A Heineken Hungária Zrt. szállítási szervezetének működése

Angol cím

Introduction and optimization of transport structures in food industry - operation of the transport organization of the company Heineken Hungária Zrt.

Intézmény

Nyugat-magyarországi Egyetem

Kar

Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (volt Közgazdaságtudományi Kar)

Tanszékcsoport/intézet

x - ARCHIV KTK - Nemzetközi és Regionális Gazdaságtani Intézet (megszűnt: 2021.06.30.)

Szak

LKK - Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak (MA)

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Czeglédy, Dr. Tamás
egyetemi docens, PhD

Helyi kari azonosító

KMAN-17/01

Mű típusa: Diplomadolgozat (MA/MSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): Kinga Horváth
Dátum: 06 Már 2017 08:35
Utolsó módosítás: 06 Már 2017 08:35
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/2502

Az archívumban megtalálható verziók

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet