Pástétom ételek tálalása

Horváth, Zsófia (2023) Pástétom ételek tálalása. MA/MSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).

[thumbnail of FMK-AMI-1-2023-D.pdf] PDF
FMK-AMI-1-2023-D.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (18MB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban főként a pástétom ételek történetével foglalkoztam, valamint az ételek fogyasztásához és tálalásához használt eszközök kialakulásával, melyeknek mai változatait a catering cégek is használják rendezvényeken. Ezen kívül ismertettem a pástétom tálalóm tervezési szempontjait és tervezési lépéseit, mivel a tárgy porcelánból készült, az anyag gyártási folyamatát is bemutattam.

Magyar cím

Pástétom ételek tálalása

Angol cím

Serving pâté dishes

Intézmény

Soproni Egyetem

Kar

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar)

Tanszékcsoport/intézet

FMK (volt SKK) - Alkalmazott Művészeti Intézet

Szak

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Polyák, János
egyetemi docens

Helyi kari azonosító

FMK-AMI-1-2023-D

Mű típusa: Diplomadolgozat (MA/MSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): Zsófia Horváth
Dátum: 02 Jún 2023 06:41
Utolsó módosítás: 02 Jún 2023 06:41
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/11232

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet