Horváth, Zsófia (2023) Pástétom ételek tálalása. MA/MSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).
PDF
FMK-AMI-1-2023-D.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Download (18MB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban főként a pástétom ételek történetével foglalkoztam, valamint az ételek fogyasztásához és tálalásához használt eszközök kialakulásával, melyeknek mai változatait a catering cégek is használják rendezvényeken. Ezen kívül ismertettem a pástétom tálalóm tervezési szempontjait és tervezési lépéseit, mivel a tárgy porcelánból készült, az anyag gyártási folyamatát is bemutattam.
Magyar cím
Pástétom ételek tálalása
Angol cím
Serving pâté dishes
Intézmény
Soproni Egyetem
Kar
Tanszékcsoport/intézet
FMK (volt SKK) - Alkalmazott Művészeti Intézet
Szak
NEM RÉSZLETEZETT
Témavezető(k)
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Helyi kari azonosító
FMK-AMI-1-2023-D
Mű típusa: | Diplomadolgozat (MA/MSc) |
---|---|
Felhasználói azonosító szám (ID): | Zsófia Horváth |
Dátum: | 02 Jún 2023 06:41 |
Utolsó módosítás: | 02 Jún 2023 06:41 |
URI: | http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/11232 |
Actions (login required)
Tétel nézet |